• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Transoil Service taas pankrotis

  «Võlausaldajad ei saanud jätta oma mitme miljoni krooni suuruseid nõudeid üles seetõttu, et Tartu ringkonnakohus ei käsitlenud ettevõtte maksejõuetust ja lähtus otsust tehes protsessuaalsetest nüanssidest,» rääkis pankrotihaldur Kait Tiisler. Seekordse pankrotiavalduse taga on Ühisliisingu ASi nelja miljoni krooni suurune nõue.
  Aprillikuise pankrotiotsuse, mille maakohus tegi Valga maakonna maksuameti avalduse alusel, kaebas Transoli Service edasi Tartu ringkonnakohtusse. Ringkonnakohus leidis juuni lõpus, et Valga maksuameti nõudel pole alust ning Transoil Service ei ole pankrotis.
  «Ringkonnakohus leidis, et ta ei peagi ettevõtte maksejõuetust analüüsima,» seletas Tiisler.
  Tiisleri andmeil ulatuvad Transoil Service'i võlad ligi 30 miljoni kroonini. Suurima võlausaldaja, Eesti Ühispanga nõue on üle 10 miljoni krooni.
  Suurematest võlausaldajatest nõuab Valga maakonna maksuamet Transoil Service'ilt 6 miljonit krooni ja Eesti erastamisagentuur 1,8 miljonit krooni.
  Transoil Service'i juhataja ja suuraktsionär Raivo Paala sõnul kaebab Transoil Service kindlasti maakohtu otsuse edasi. «Transoil Service ei ole maksejõuetu,» kinnitas Paala.
  Augusti lõpus algatas Valga maakohus Raivo Paalaga seotud OÜ Henpe Kaubandus pankrotimenetluse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.