ÄP fototoimetus • 29. september 1999 kell 22:00

Saku on Ice sai parima õlle tiitli

Sõrmekorgiga väike pudeliõlu Saku on Ice tuli turule märtsi lõpus, esimestel kuudel ei jõudnud tehas uue joogiga kõiki kauplusi varustada. Juba kuu aja pärast ulatus Saku on Ice'i turuosa Eestis müüdava pudeliõlle osas kümne protsendini. Augusti lõpu seisuga oli seda müüdud 2,6 miljonit liitrit. Emori juulis-augustis korraldatud üleriigilise uuringu käigus selgus, et Saku on Ice oli selle suve populaarseim jook.

Saku tehase Originaaliga võistlema hakanud Tartu Õlletehase uus hele õlu A. le Coq Premium tuli turule firma nimevahetusega kaasnenud reklaamikampaania käigus selle aasta mais ja muutus peagi tehase õllede seas enimmüüduks.

Saku Õlletehase turuosa on viimastel andmetel 51 protsenti, Tartu Õlletehasel 23 protsenti.

Autor: ÄP

Hetkel kuum