• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euro kahe kuu kõrgeimal tasemel

  Euro kerkis reedel viimase seitsme nädala kõrgeimale kursile tänu Euroopa keskpanga peaökonomisti Otmar Issingu hoiatusele, et inflatsioon eurotsoonis võib kiireneda. Vahetult pärast finantsturgude avamist Londonis tõusis ühisraha kurss 1,0755 dollarini. Kogu nädala jooksul tugevnes euro 3,5 protsenti.
  Tugevnev inflatsiooniline surve võib anda Euroopa keskpangale põhjuse järgmisel nõukogu koosolekul tõsta repomäära. Järgmine monetaarpoliitikat kujundava nõukogu koosolek toimub neljapäeval 7. oktoobril. Kaks päeva varem on USA Föderaalreservi analoogiline koosolek. Analüütikud usuvad, et Fed jätab seekord intressimäärad muutmata. Kui mõlemad ennustused täituvad, siis on lähikuul oodata Euroopa ühisraha tugevnemist 1,10 dollarini, mis teeb USD kursiks 14,22 krooni. Reede õhtul oli dollar 14,60 krooni.
  Täna-homme on valuutaturgudel suhteliselt vaikne, sest enne kahte otsustavat koosolekut ei riski investorid eriti positsioone võtta.
  Suurbritannia nael kerkis reedel kaheksa kuu kõrgeimale tasemele 1,6516 GBP/USD. ?veitsi frank tugevnes samuti kaheksa nädala kõrgeimale tasemele 1,4844 USD/CHF.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.