Artikkel
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kas koduleheküljest internetis on olnud kasu äritegevuses?

  Otsest rahalist kasu sellelt on täna raske näha, küll aga on kodulehekülg absoluutselt vajalik asi. Oleme leidnud selle abil hulga kontakte ja selleks see põhiliselt mõeldud ongi -- kaugem paik, kust meiega on ühendust võetud, on Filipiinid. Ise müünud kodulehekülje abil pole, küll aga ostnud.
  Kodulehekülje kaudu on väga odav ennast reklaamida. Võrreldes reklaamiga ajakirjanduses, näiteks Äripäevas, on see üks häbemata odav asi -- 500 krooni kuus. Peale selle on reklaam aasta läbi kättesaadav ja tervele maailmale lugeda ning andmeid saab alati värskendada.
  Esimese kodulehekülje tegime möödunud aasta alguses, praegune versioon on kolmas. Meie lehekülge külastatakse keskmiselt 30 korda päevas. Investeering internetti on juba end ära tasunud.
  Ma ei võta Internetti kui eraldi tulu teenimise allikat, vaid kui väga vajalikku info saamise ja jagamise allikat. Internet on meid paljugi aidanud, eeskätt iseenda tutvustamisel. Tänu sellele oleme saanud kliente juurde. See on ka tunduvalt odavam kui ennast ajakirjanduses reklaamida.
  Me ei paku oma leheküljel üksnes infot endast, vaid ka üldist transpordialast teavet, mis on eriti uutele klientidele kasulik.
  Kindlasti on sellest olnud äritegevuses kasu, kuid ma ei oska korrapealt öelda, kui palju, sest kodulehekülg ei ole ainus paik, mille abil üritan kontakte leida. See on vaid üks vahend telefonikataloogide, ajalehekuulutuste jms kõrval. Minu arvates internetist üks lihtsalt ei piisa. Kaugem paik, kuhu olen müünud põllusaadusi, on Soome, osteti peete.
  Kodulehekülge koostab poeg, seda teenust me kusagilt mujalt ei telli, nii et sellevõrra on meie kulutused mõnest teisest firmast ehk väiksemad. Saab alati korrigeerida andmeid.
  Riputasime oma lehekülje netti suve algul. Hakkame jõudma juba heale leheküljele lähemale, kuid see pole veel päriselt see, mis tahaks. Saame hakata tõsisemalt tegelema pideva infovahetuse uuendamise jms. Tekst peaks peatselt tulema veel soome, saksa jt keeltes ja loomulikult ka võro keeles, kuna oleme Võrumaal.
  Meie tegemisi on see aidanud tublisti. Hõlpus on end tutvustada ja huvilistele infot endast kättesaadavaks teha. Umbes pool klientidest on tulnud interneti vahendusel, alustades näiteks peole lõõtspillimängija kutsumisest taanlastest rahvakunstihuviliste võõrustamiseni välja. Seejuures olid võru memmed ühtaegu nii koolitajate kui käsitöömeistrite rollis -- uus väljakutse maainimestele. Nii et internetist on abi ka ka vanamemmele väikeses külas Võrumaal.
 • Hetkel kuum
Peeter Tammistu: ja siis ma mõtlen – kuidas leida küsimused õigetele vastustele
Auto on vaid päästepaat üldises liikluskorraldamatuses, kirjutab Peeter Tammistu arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Auto on vaid päästepaat üldises liikluskorraldamatuses, kirjutab Peeter Tammistu arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Keskpank: euribori tipp peaks saabuma sügisel Ettevõtjatele tuleb kasum tänavu raskemalt
Kuigi euroala inflatsioonitempo aeglustub, jääb see kõrgemaks rahapoliitilises eesmärgis ettenähtust, mistõttu oodatakse rahaturgudel euribori tõusu, rääkis keskpanga prognoosimeeskonna juht Rasmus Kattai.
Kuigi euroala inflatsioonitempo aeglustub, jääb see kõrgemaks rahapoliitilises eesmärgis ettenähtust, mistõttu oodatakse rahaturgudel euribori tõusu, rääkis keskpanga prognoosimeeskonna juht Rasmus Kattai.
USA indeksid langesid, samal ajal kui võlakirjade tootlus ja kuld tõusid
Wall Streeti peamised indeksid sulgusid teisipäeval madalamal, samal ajal kui riigivõlakirjade tootlus ja kuld tõusid, kuna investorid muretsesid, et Föderaalreserv hoiab intressimäärad pikemalt kõrgemal.
Wall Streeti peamised indeksid sulgusid teisipäeval madalamal, samal ajal kui riigivõlakirjade tootlus ja kuld tõusid, kuna investorid muretsesid, et Föderaalreserv hoiab intressimäärad pikemalt kõrgemal.
Reaalajas börsiinfo
Palgatööl läbipõlenud viljandlane lõi ettevõtte: saan nüüd teha seda, mida naudin
Palgatööd tehes läbipõlenud muusik ja literaat Üllar Priks ehk Myrakas teeb Viljandis esimesi samme ettevõtjana.
Palgatööd tehes läbipõlenud muusik ja literaat Üllar Priks ehk Myrakas teeb Viljandis esimesi samme ettevõtjana.
Tööst ilma jääv Sutter: mõtteid on, aga enne septembrit ei tee ma midagi
Veel viimaseid päevi Eesti Energia juhi ametit pidav Hando Sutter ütles, et enne 1. septembrit tema end uute kohustustega ei seo.
Veel viimaseid päevi Eesti Energia juhi ametit pidav Hando Sutter ütles, et enne 1. septembrit tema end uute kohustustega ei seo.
Ukraina esifinantsist: mul on kaks halba kogemust, üks neist on Arricano
Investeerimisfondi Dragon Capital juht Tomáš Fiala ütleb intervjuus Äripäevale, et turuligipääs Euroopa Liidule on muutnud mõistlikuks toota Ukrainas sisuliselt kõike.
Investeerimisfondi Dragon Capital juht Tomáš Fiala ütleb intervjuus Äripäevale, et turuligipääs Euroopa Liidule on muutnud mõistlikuks toota Ukrainas sisuliselt kõike.
Raadiohommikus: rakettidest bumerangideni
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis tuleb juttu teisipäeval ilmunud Politico artiklist, mis rääkis sellest, kuidas Euroopa diplomaate nörritab mõne riigi, aga ennekõike Eesti viis üritada Ukrainale antud relvaabi eest uute relvade väärtuses raha sisse kasseerida. Artikkel sai siinmail palju vastukaja ning kritiseeriti, et anonüümsete allikate jutt sisaldab mitut otsest valeväidet.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis tuleb juttu teisipäeval ilmunud Politico artiklist, mis rääkis sellest, kuidas Euroopa diplomaate nörritab mõne riigi, aga ennekõike Eesti viis üritada Ukrainale antud relvaabi eest uute relvade väärtuses raha sisse kasseerida. Artikkel sai siinmail palju vastukaja ning kritiseeriti, et anonüümsete allikate jutt sisaldab mitut otsest valeväidet.
Uus sanktsioonipakett läks käiku: mõned vedajad juba vähendavad autoparki
27. märtsil jõustusid järjekordsed sanktsioonid Venemaa vastu. Seekordsed keelud on väga laiaulatuslikud ning puudutavad paljusid Venemaale kaupu toimetavaid Eesti vedajaid.
27. märtsil jõustusid järjekordsed sanktsioonid Venemaa vastu. Seekordsed keelud on väga laiaulatuslikud ning puudutavad paljusid Venemaale kaupu toimetavaid Eesti vedajaid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.