8. november 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Toivo Jürgenson pooldab ministeeriumide liitmist

Teede- ja sideministeeriumi pressiesindaja Aap Tänav ütles, et ministeeriumide liitmise kavatsus on fikseeritud kolmikliidu koalitsioonileppes, kuid esialgu pole liitmise konkreetset plaani veel arutatud. Tänava sõnul on mõnevõrra üllatav majandusminister Mihkel Pärnoja kontekstiväline seisukoht, et ministeeriumide liitmine ei anna olulist võitu.

«Minu isiklik ja esialgne arvamus on, et mingit olulist võitu ministeeriumide ühendamisest ei paista,» ütles Mõõdukate erakonda kuuluv majandusminister Mihkel Pärnoja eelmisel nädalal Eesti Päevalehele.

Autor: BNS

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt