• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Büroo-mööbliga saab tutvuda ka Internetis

  Asjalik ja selge kodulehekülje ülesehitus on kindlasti eelis videomängu meenutava sigrimigri ees.
  Mööblit otsides tahab klient kõigepealt näha selget pilti tootest, muidu ei saa üldse valima hakata. Enamiku mööblitootjad on selle nõude täitnud. Järgmine samm on hind. Siin jääb klient aga paljudel juhtudel hätta. Toodete hindu lihtsalt pole ära toodud.
  Selgitatakse pikalt-laialt pakutavate toodete headust ja garantiisid, mis on siiski vähemtähtis informatsioon. Ilus ümar jutt ei ärata alati usaldust ja põrsast kotis niikuinii ei osteta. Kindla ostusoovi korral on kindlasti vajalik pöörduda firma poole ja tingimusi täsustada.
  Peale kolme eelneva punkti peaks lehekülg sisaldama ka kõiki vajalikke kontaktandmeid, eelkõige kui tegemist on väikese, tundmatuma või uuema firmaga. Oluline on kindlasti ära tuua firma tuntumad projektid avalikes kohtades. Tehtud tööd on firma parim tutvustus ja reklaam.
  Eestikeelset lehkülge pole. Võimalik on tutvuda Martela toodetega üldises plaanis, Hinnakiri puudub.
  Kodulehekülje ülesehitus on selge, aga kujundus võiks huvitavam olla. Hinnakiri on olemas, kuid puuduvad osade toodete pildid. Kuna firma müüb ainult toole, siis projekte ei ole.
  AS Sarkop teeb eritellimusel mööblit, seega toodete tutvustus puudub. Eritellimusel tööde puhul ei ole võimalik esitada ka hinnakirja. Lehekülg toimib firma tutvustusena.
  Korralik ülesehitus ja hea kujundus. Toodete tutvustus on hea, samuti projektide tutvustus. Puudub hinnakiri.
  Häirib, et kodulehekülg on ainult ingliskeelne. Ka ei ole eraldi esitatud tooteid ja hindasid, kuid ülevaate toodangust siiski saab.
  Huvitav ülesehitus, tootetutvustuse leiab pildile klikates, samuti tuntumate projektide tutvustuse. Kujundus on selge ja hinnakiri olemas.
  Korralik ülesehitus ja hea kujundus. Mugav on nii projektide kui toodete tutvustus hinnakirjaga. Huvitavad lisad on 3D-mudelite pakkumine ja külalisteraamat. Firma tutvustusena toimib uudistelehekülg.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jah, nüüd tuleb seljad kokku panna!
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Tallinna börs alustas uut nädalat kukkumisega
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Advokaat: ettevõtjad arvavad, et keegi väga ootab nende kaebusi
Suurem osa ettevõtjatest ei puutu igapäevaselt kokku kriminaalmenetlustega, mistõttu on neil kogu protsessi kohta mitmeid eel- ning eksiarvamusi. Adovokaadibüroo Triniti vandeadvokaadi Risto Käbi sõnul viitavad vahel liigsete detailidega sisustatud kuriteoteated ettevõtjate arvamusele, et keegi väga ootab nende kaebusi. Nii see Käbi sõnul tegelikult ei ole.
Suurem osa ettevõtjatest ei puutu igapäevaselt kokku kriminaalmenetlustega, mistõttu on neil kogu protsessi kohta mitmeid eel- ning eksiarvamusi. Adovokaadibüroo Triniti vandeadvokaadi Risto Käbi sõnul viitavad vahel liigsete detailidega sisustatud kuriteoteated ettevõtjate arvamusele, et keegi väga ootab nende kaebusi. Nii see Käbi sõnul tegelikult ei ole.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.