• Jaga lugu:

  Pealinna firmad soovivad hooldada Põlvamaa riigiteid

  Kuigi riigihanke teise ringi pääses ka Tartu teedeehituse firma AS Ratex, ei esitanud viimane nõutud dokumente õigel ajal. Teede REV-2 ja OÜ Üle peavad lõpliku pakkumuse esitama järgmisel esmaspäeval. Päev hiljem valib erastamiskomisjon välja võitja.
  Maanteeameti peadirektori asetäitja Koit Tsefelsi sõnul on tegemist kolme konkursiga. Põlvamaa riigimaanteede hooldetööde teostamise riigihanke võitja on kohustatud ostma välja ka riigivara kinnistute ja teehooldetehnika näol ning rentima teehooldega seotud riigihooneid. Riigihanke võitja hakkab Põlvamaa riigimaanteid hooldama tuleva aasta aprillist 2004. a lõpuni.
  Põlva teedevalitsuse juhataja asetäitja Ülo Mõttuse andmeil on Põlvamaal riigiteid 1158 km. Teedevalitsuse aastaeelarve on 30 mln krooni.
  OÜ Üle juhatuse liikme Märt Järviku sõnul on nende erafirma hooldanud viis aastat Harjumaal Kuusalu teemeistri piirkonnas ligi 450 km riigimaanteid.
  Põlva teedevalitsuses töötab praegu 140 inimest. Erastamiskonkursi võitja on kohustatud tagama töökoha 90 inimesele. Põlva teedevalitsusse jääb ametisse umbes 20 ametnikku.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.