• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Popiidolite lavavarandus jõudis avalikkuse ette

  Popmuusika maailma iidol ABBA on magnet. Kõik, mis temaga otseselt seotud -- ajaleheväljalõiked, plaadid ja isegi rõivad -- on erilise tähendusega. ABBA köidab ka põlvkonda, kes ei tea midagi 25 aasta tagusest Eurovisioni laulukonkursi võidulaulust «Waterloo» ning kel pole aimugi 1970ndate muusikast ja moest.
  Nüüd saab Stockholmis näha kõike võimalikku, mida ABBA fänn eales soovida võiks. Suursuguse Põhjamaade muuseumi tillukesse hämarasse keldrisaali on koondatud unikaalsed ansambli kogu karjääri jäädvustanud fotod, sädelevad kostüümid ja ultramoodsad jalavarjud, mis panevad vaid imestama, kuidas õnnestus nende kandjail laval nii mängleva kergusega liikuda. Fotode autor on Anders Hanser, kes on töötanud ABBAga alates 1978. aastast. Tema töödest on koostatud ka slaidiprogramm, mille taustaks kõlavad rootslaste läbi aegade edukaima ansambli hitid.
  Näitusel eksponeeritakse ka rariteetideks muutunud pille, millega on ABBA liikmed mänginud, samuti plaate, auhindu ja esemeid, mis mingil moel ansambliga seotud.
  ABBA näitus Stockholmis
  Nordiska Museet
  Avatud T--P kell 10--21; pühadel kell 10--17; suletud 24., 25. detsembril
  Pilet täiskasvanud 60 SEK; kuni 7aastased lapsed tasuta; 7--20aastased 20 SEK
  ABBA slaidinäitus kell 10--21 iga 45 min järel
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Analüüs: negatiivsus kurnab Eesti puidutööstureid, on väsimise ja loobumise märke
Eesti ekspordi ühe alustala, puidutööstuse käekäiku iseloomustavad ühelt poolt head majandustulemused, ent teisalt valdkonna ebakindlusest kantud riskitegurid, kirjutab KPMG Balticsi tegevjuht ja vandeaudiitor Andris Jegers Äripäeva Infopanga puidutööstuse aastaraportile antud kommentaaris.
Eesti ekspordi ühe alustala, puidutööstuse käekäiku iseloomustavad ühelt poolt head majandustulemused, ent teisalt valdkonna ebakindlusest kantud riskitegurid, kirjutab KPMG Balticsi tegevjuht ja vandeaudiitor Andris Jegers Äripäeva Infopanga puidutööstuse aastaraportile antud kommentaaris.
Tesla aktsia on mulle toonud mõne kuuga 70% kasumit Tulemused ületasid jällegi analüütikute ootuseid
Ma ei saa jätta märkimata, kui minu portfelli aktsiad rekordeid löövad. Sedakorda siis Tesla nii aktsia hinna kui kolmanda kvartali tulemustega, ehkki selle aktsia roll minu portfellis on pigem spekulatiivne ja osakaal marginaalne, on kasum paberil väga korralik.
Ma ei saa jätta märkimata, kui minu portfelli aktsiad rekordeid löövad. Sedakorda siis Tesla nii aktsia hinna kui kolmanda kvartali tulemustega, ehkki selle aktsia roll minu portfellis on pigem spekulatiivne ja osakaal marginaalne, on kasum paberil väga korralik.
Rail Baltica projekt allkirjastas pea 20miljonilise toetuslepingu
Rail Baltica projekt allkirjastas toetuslepingu Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnaagentuuriga (CEF).
Rail Baltica projekt allkirjastas toetuslepingu Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnaagentuuriga (CEF).
Reklaamimüügi TOPi võitja: olime valmis suuremaks kukkumiseks
Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitis Postimees Grupp, mille müügidirektori Taavi Lätti sõnul oldi eelmisel aastal valmis suuremaks kukkumiseks, kuna reklaamimüük sai koroonakriisist tugevalt pihta.
Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitis Postimees Grupp, mille müügidirektori Taavi Lätti sõnul oldi eelmisel aastal valmis suuremaks kukkumiseks, kuna reklaamimüük sai koroonakriisist tugevalt pihta.