• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Trahvid seni maksmata

  Riigil on illegaalse tarkvara kasutamise ja valmistamise eest trahvitud firmadelt saamata 850 000 krooni.
  Piraattarkvaraga võitleva organisatsiooni Business Software Alliance (BSA) koordinaator Ahti Leppik ütles eile, et kõik firmad, kellele trahv määrati, on esitanud apellatsioonikaebuse Tallinna ringkonnakohtusse.
  Tuleval aastal plaanib riik haldusõigusrikkumiste seaduslikul alusel saada 243 mln krooni trahve, mis on 145 mln krooni rohkem kui sel aastal. BSA ja politsei on samuti varem teatanud, et 2000. a suureneb illegaalse tarkvara tuvastamise reidide arv.
  Tänavu on majanduspolitsei koostöös BSAga korraldanud kümmekond reidi, süüdi mõistnud 4 firmat ja menetlusse andnud mitu kohtuasja.
  Apellatsioonikaebuse esitanud kirjastaja ASi Kunsttükk asjus toimus kohtuistung eile ja otsus tehakse 21. detsembril. Projekteerimisfirma OÜ Humana Projekt kohtuistung toimub ülehomme.
  Uut kohtuistungi tähtaega pole veel määratud meediategevuse planeerimise teenuseid osutava OÜ Mediapool ja illegaalse tarkvara valmistaja ja müüja OÜ Rekesont asjus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Meesak: ükski hookuspookus ei päästa - odava energia aeg on läbi
Meil seisavad ees paarkümmend aastat intensiivseid investeeringuid energiamajandusse, kirjutab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak Äripäeva Infopanga energeetika aastaraportile antud kommentaaris.
Meil seisavad ees paarkümmend aastat intensiivseid investeeringuid energiamajandusse, kirjutab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak Äripäeva Infopanga energeetika aastaraportile antud kommentaaris.
Nafta jätkab pärast kaheksa nädalat kestnud tõusu kallinemist
Nafta hind jätkas täna kasvu, WTI jõudis kõrgeima tasemeni alates 2014. aastast ning Brent kaupleb kolme aasta kõrgeimal tasemel. Globaalne pakkumine on kasin ning nõudlus tugev, vahendab Reuters.
Nafta hind jätkas täna kasvu, WTI jõudis kõrgeima tasemeni alates 2014. aastast ning Brent kaupleb kolme aasta kõrgeimal tasemel. Globaalne pakkumine on kasin ning nõudlus tugev, vahendab Reuters.
Mitmesse ametisse otsitakse töötajaid riigikogust parema palgaga
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.