Inno Tähismaa • 5. aprill 2000 kell 11:54

Lõuna-eestlased taasavastasid Lada

Märtsis müüdi Tartus ligi paarkümmend Ladat, millise tulemuseni ei küündinud ükski teine Tartus esindust omav automark.

Mõni kuu tagasi Tartus salongi avanud AS Lada-Eesti müügijuhi Indrek Jakobsoni sõnul ei osanud nad salongi avades sellist müügiedu oodatagi. 'Olukord on selline, et meil pole aprillis midagi müüagi, kuna arvestasime lao seisu mai lõpuni aga autod müüdi läbi juba märtsi lõpuks. Tehasest uue partii saabumine võtab aga aega,' lausus Jakobson.

Kokku müüdi Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) andmetel märtsis Eestisse 36 Ladat, mahtudes selle tulemusega esikümnesse kõikide sõiduautomarkide seas. Pooled Ladad müüdi Tartus, neist omakorda poole moodustasid Lada 110-d.

Kokku müüdi märtsis Eestisse 943 sõiduautot, mis on 244 autot rohkem, kui veebruaris, jaanuari müügitulemusest oli märts aga koguni ligi kaks korda parem.

Artikli autor on Tõnu Tramm

Hetkel kuum