Silva Männik • 7. aprill 2000 kell 13:28

Mart Laar kohtub Prantsusmaa peaministriga

Peaminister sõidab homme Prantsusmaale, kus tal on esmaspäeval kohtumine Prantsusmaa peaminister Lionel Jospin"iga. Pidades silmas, et Prantsusmaa on käesoleva aasta teisel poolel Euroopa Liidu eesistuja, keskendub arutelu EL teemadele, kaasa arvatud EL laienemisprotsessi edasine kulg, teatas valitsuse pressibüroo.

Samuti käsitletakse julgeolekupoliitikat ning kahepoolseid suhteid. Sama päeva õhtul esineb Mart Laar ettekandega Prantsusmaa rahvusvaheliste suhete instituudis (IFRI).

Eesti valitsusjuhi Prantsusmaa-visiidi kavas on ka kohtumised OECD ja UNESCO peasekretäriga. Koos peaministrit saatva Eesti äridelegatsiooniga kohtub Mart Laar Prantsusmaa juhtivate majandusorganisatsioonide liidritega ning osaleb teisipäeva hommikul Prantsuse-Eesti äriseminaril.

Hetkel kuum