22. juuni 2000 kell 6:00

Jaanipäeva praamipiletid on kinni pandud

Praamid sõidavad niikaua, kuni kõik reisijad saavad üle veetud, lubab OÜ Saaremaa Laevakompanii saarte vahel tihedamat laevagraafikut sisse seades, kirjutab Sõnumileht.

22. ja 23. juuniks on kinni pandud kõik broneeritavad kohad nii Saaremaale kui ka Hiiumaale sõitvail laevadel. Et broneeritakse 40% laevapinnast, on hiljaks jäänutel siiski lootust üle saada üldjärjekorras.

'Oleme pannud kõik asjad liikuma, mis annab,' märkis OÜ Saaremaa Laevakompanii infojuht Anne Saar. Ta oletas, et kõige rohkem on ummikuid oodata 22. juuni õhtul neljast seitsmeni, kui töölt koju sõitvad puhkajad ja saarlased tahavad korraga saarele saada.

Näiteks 22. juuni hommikul kella kaheksast kuni kella kolmeni öösel väljub Virtsust praam igal täistunnil, lisaks täistunnile siblib kahe sadama vahet väike praam Harilaid.

Hetkel kuum