Madli Zobel • 22. august 2000 kell 7:56

Wall Street Journal kiidab Rain Lõhmust

Tänase Wall Street Journal Europe`i lugu 'Eesti pankur, riskikapitali fond sukeldub Uude Majandusse' kiidab Rain Lõhmust ja tema aktiivset tegutsemist Uue Majanduse buumi toomisel Eestisse.

Veidi rohkem kui aastaga on LHV ja selle hallatav riskikapitali fond Lõhmusega eesotsas alustanud või investeerinud üheksasse Uue Majanduse firmasse, kirjutab WSJE.

Uue Majanduse buum pole WSJE teatel Eesti jaoks midagi veidrat. Kõrgtehnoloogilise Soome ukselävel asuv Eesti suisa kihiseb Uue Majanduse potentsiaalist. Internetiühendusi inimese kohta on isegi rohkem, kui arenenud rahvastel nagu Prantsusmaa.

WSJE nimetab noort ja ärimehe kohta pisut ebatavalise riietumisstiiliga Lõhmust Tallinnas trendiseadjaks. Ta on riigi ärieliidi seas ja näeb oma uut suunda kui kaasaaitamist riigi eduvõimaluse parimale valikule. 'Balti riikidele pole tegelikult mingeid loodusvarasid, nii on teadmised ainus, mida saame müüa. Uus Majandus on selleks parim viis,' rääkis Lõhmus WSJE-le.

Hetkel kuum