• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lasnamäel avati juba kolmas Säästumarket

  Eile täpselt kell kümme said Lasnamäe elanikud ühe supermarketi juurde. Kärberi tänaval avas uksed Säästumarketi keti üheksas kauplus, kust soodsate hindadega ja otse kastidest pakutakse 1000 nimetust kaupu, kirjutab Eesti Päevaleht.

  Lasnamäel on see juba kolmas Säästumarketi kauplus, juba kahe kuu pärast avatakse Läänemere teel veel neljaski.
  Nädala pärast teeb uksed lahti aga Sikupilli keskus, mis jääb kõikidele Lasnamäele tulijatele otse koduteele, võib aga oma Soome Prisma toidukaupade ketiga isegi Säästumarketi hindadele konkurentsi pakkuda. 210 000 elanikuga Tallinna suurim elamurajoon on ahvatlev suutäis igale kaupmehele.
  'Erinevalt supermarketitest, kes meelitavad ostma lühiajaliste sooduskampaaniatega üksikutele kaupadele, Säästumarket kampaaniaid ei tee,' tutvustab Säästumarketi juhatuse esimees Maldar Mäesalu keti strateegiat. 'Pakume kindla sortimendiga kvaliteetset kaupa ilma lisateeninduseta. Nii saavutataksegi kauba püsivalt madal müügihind.'
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,