• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Statoil: praegune marginaal rahuldab, hinda hetkel ei langeta

  Eesti Statoil opereerib hetkel kütuse jaemüügis marginaaliga, mis vastab meie soovidele ning bensiini hinda pole praegu kavas alandada, ütles ettevõtte juht Epp Kiviaed.

  Kiviaia sõnul pole maailmaturul kütuse hinna muutumine veel selget trendi näidanud, samuti pole selge dollari kursi edasine liikumine. ?Enne bensiini hinna langetamist ootame kindlamat langustrendi maailmaturul,? märkis Kiviaed.
  Äripäeva arvestuse järgi on kütusefirmade jaemüügi arvestuslik marginaal 95 margi bensiini puhul praegu umbes 1,7 krooni liitrilt, mis on kolm korda kõrgem kui esimesel poolaastal ning umbes 50% kõrgem septembri keskmisest tasemest.
  ?Aasta esimese poole madalat marginaali on võimatu tagasi teha, praegune marginaal on meie jaoks rahuldav, selline peaks ta jooksvalt olema,? rääkis Kiviaed. Ta lisas, et kuidas võiks tulevikus bensiini hind muutuda, on väga raske ennustada.
  Ajalugu vaadates on tavaliselt kütuse hind talve hakul tõusnud. Samas nentis Kiviaed, et ta ei usu musta stsenaariumit, mille järgi võib bensiini liitri jaemüügi hind tõusta aasta lõpuks 15 kroonini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Kokku varisenud ERIALi niiditõmbaja aitas politseiametnikule maja ehitada Süüdistus kirjeldab raha keerutamist ja omastamist
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.