ÄP fototoimetus • 12. oktoober 2000 kell 22:00

Meenutage koos elu ilusamaid hetki

Olete te kunagi malevaradu tallanud, mörti kelluga seina visanud, nõrkemiseni pidu pannud ja seejuures laule kaasa jorutanud? Kui vastasite küsimusele jaatavalt, siis peaksite homme kindlasti Nelijärve tee jalge alla võtma.

Just teid oodataksegi homme toimuvale malevanostalgiaõhtule, mil saab jälle koos vanade malevakaaslastega pidutseda ning üheskoos laulda.

Õhtu eestvedaja on ansambel Tip Malts, kuid korraldajad soovitavad igaühel siiski ka omad vanad laulikud kaasa võtta. Kui laulmisind haarab mõne malevlase niivõrd endasse, et viimane ei märka enne hommikut lahkuda, pole hullu midagi. Kohapeal saab ööbida.

14. oktoobril kell 21

Nelijärve puhkekeskus

pilet 25 krooni

Nelijärve, info 630 4350, 604 7382

www.nelijarve.ee, [email protected]

Autor: ÄP

Hetkel kuum