• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uute sõiduautode müük - September

  Septembrikuu uute sõiduautode müüginumbrid tõestasid veel kord, et meie majandus on stabiilne. Nii sirget müügikõverat pole enne nähtud. Juba juunist alates on müük kõikunud vaid mõnekümne auto piires siia-sinna ja parimad näited stabiilsusest on Toyota, Opel ja Citroen, mida osteti septembris täpselt sama palju kui augustis. Sedapuhku müüsid meie automüüjad Eestisse 949 uut sõiduautot, mis on vaid 15 autot vähem kui augustis.
  Eestisse müüdud sõiduautodest jäi sedapuhku peale Toyota, mis vahepeal mitu kuud Volkswagenile ja Peugeot?le alla pidi vanduma.
  Tubli tulemuse tegi septembris ka Nissan, mille müük jäi vaid ühe auto võrra alla maikuisele rekordile. Igatahes osutus Nissan Almera septembri ostetuimaks autoks ja ehkki klasside lõikes seisab esikohal Volkswagen, jagunesid need võrdselt Golfi ja Bora vahel, lisaks mõni New Beetle.
  Üllatav oli muidugi see, et diilerivahetus mõjutas väga raskelt Fordide läbimüüki. Ehkki Info Auto ei kõigutanud sugugi terve kuu jalgu, vaid müüs sisuliselt mitu Fordi maha, ei jõudnud need veel ostjateni ja nõnda ilutsebki Fordi real septembris ümmargune null. Sama võib öelda ka endise Fordi müüja BFK koha, kes septembris veel Renault? müüki käima polnud saanud.
  Kui Eestisse müüdud sõiduautodele lisada eksport ja tarbesõidukid, siis müüsid meie autofirmad septembris ühtekokku 1196 sõidukit. Müügituru liider oli septembris 128 autoga Toyota, Peugeot järgnes 120 autoga, kolmandal kohal oli 100 autoga Volkswagen.
  Aasta kokkuvõttes juhib kogumüüki Peugeot, mida on müüdud koos tarbesõidukite ja ekspordiga 1286 autot.
  Septembris ostsid eestlased kõige enam uut Nissan Almerat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Kokku varisenud ERIALi niiditõmbaja aitas politseiametnikule maja ehitada Süüdistus kirjeldab raha keerutamist ja omastamist
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.