• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hollywoodi staarid võivad osaleda Estonia huku filmis

  Estonia katastroofist tehtavas põnevusfilmis 'Baltic Storm' mängivad peaosi superstaarid Julia Ormond ja Martin Sheen. Filmi reklaamitakse kui kogu tõde Estonia huku kohta, kirjutab SL Õhtuleht.

  'See, et Julia Ormond ja Martin Sheen filmis mängivad, võib olla esialgu pressiuudis, mis ei pruugi tähendada, et nii ka läheb,' kommenteerib maailmanimedega näitlejate osavõttu filmikriitik Ilmar Raag.
  Ormondi ega Sheeni internetikoduleheküljel pole mingisugust vihjet, et nad kavatsevad Estonia huku filmis mängida.
  Estonia huku uurija Henning Witte sõnul ei tehta Titanicu sarnast paanika- ja hirmufilmi. Estonia hukust on alles vähe aega möödas. Kinohuviline ei näe laeva ja inimeste hukkumist ja koledusi. Filmi keskel plahvatab pomm, vesi tungib laeva ja kõik,' kirjeldas Witte 'Baltic Stormi' (otsetõlkes 'Balti torm' - toim.) sisu.
  Witte lubab, et filmis on palju action"it ja et see on dokumentaaldraama ja poliitilise thriller"i segu. Täispika mängufilmi 'Baltic Storm' ajendiks sai väide, et Estonia koos 852 inimesega uppus Läänemerel 1994. aasta septembritormis maffiavandenõu tõttu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Konkurentsiamet soovitab taastuvenergia toetused üle vaadata
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,