• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Luunja ajab kadunud 450 000 krooni jälgi

  Tartu politsei algatas eile kriminaalasja, selgitamaks, kes kantisid Luunja vallast kahe aasta jooksul minema 450 000 krooni, pangaväljavõtete järgi on raha liikunud enesetapu teinud majandusnõuniku Raivo Tariku isiklikule kontole, kirjutab Postimees.

  Politsei algatas kriminaalasja kriminaalkoodeksi § 141" lõige 3 punkt 1 järgi: riisumine omastamise, raiskamise või ametiseisundi kuritarvitamise teel.
  Tartu politsei pressiesindaja Peeter Rehema kinnitas, et kellegi vastu pole veel süüdistust esitatud. Uurimine peab näitama, kas Tarik tegutses üksi ja vaid viimased kaks aastat. Rehema hinnangul on vähetõenäoline, et keegi vallas ei teadnud raha kantimisest.
  Läinud nädalal esitas Luunja vallavanem Aare Songe politseile ja Tartu maavanemale Jaan Õunapuule teatise, millest selgub, et viimase kahe aasta jooksul on vallast kõrvale kanditud 450 000 krooni maksuametilt laekunud üksikisiku tulumaksu raha - 1999. aastal neljal korral kokku 250 000 krooni ja 2000. aastal kahel korral kokku 200 000 krooni.
  Pangaväljavõtetest selgub, et iga kord, kui maksuamet on vallale raha kandnud, on osa rahast edasi liikunud ülemöödunud laupäeval Tartus Barclay hotellis enesetapu teinud Raivo Tariku isiklikule kontole. Kas valla raha on endiselt Tariku kontol, pole veel teada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.