Inno Tähismaa • 29. november 2000 kell 8:27

Eesti politsei ja Pihkva miilits sõlmivad koostööprotokolli

Politseiameti peadirektor Harry Tuul ja Pihkva Oblasti Siseasjade Valitsuse ülem kindralmajor Vladimir Datsjuk sõlmivad homme, 30. novembril koostööprotokolli, mis aitab tihendada Eesti ja Vene korrakaitseorganite koostööd, teatas politseiameti esindaja.

Lepe reguleerib info- ja kogemuste vahetust võitluses organiseeritud ja narkokuritegevusega ning teiste kuritegude tõkestamisel ja avastamisel. Sõlmitava koostööprotokolli sisu arutati tänavu mais politseipeadirektor Harry Tuule Pihkva-visiidi käigus.

Täna saabub Eestisse Pihkva Oblasti Siseasjade Valitsuse 4liikmeline delegatsioon eesotsas kindralmajor Vladimir Datsjukiga ja tema asetäitja miilitsapolkovnik Aleksander Kolosoviga. Esmalt sõidetakse Põlva politseiprefektuuri, kus toimub töönõupidamine Põlva politseiprefekt Elmar Nurmela, Võru politseiprefekt Kalev Ilvese ning Põlva linnapea Tarmo Tamme osavõtul. Täna kohtub delegatsioon ka Tartu politseiprefekt Raivo Paluga.

Hetkel kuum