• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti politsei ja Pihkva miilits sõlmivad koostööprotokolli

  Politseiameti peadirektor Harry Tuul ja Pihkva Oblasti Siseasjade Valitsuse ülem kindralmajor Vladimir Datsjuk sõlmivad homme, 30. novembril koostööprotokolli, mis aitab tihendada Eesti ja Vene korrakaitseorganite koostööd, teatas politseiameti esindaja.

  Lepe reguleerib info- ja kogemuste vahetust võitluses organiseeritud ja narkokuritegevusega ning teiste kuritegude tõkestamisel ja avastamisel. Sõlmitava koostööprotokolli sisu arutati tänavu mais politseipeadirektor Harry Tuule Pihkva-visiidi käigus.
  Täna saabub Eestisse Pihkva Oblasti Siseasjade Valitsuse 4liikmeline delegatsioon eesotsas kindralmajor Vladimir Datsjukiga ja tema asetäitja miilitsapolkovnik Aleksander Kolosoviga. Esmalt sõidetakse Põlva politseiprefektuuri, kus toimub töönõupidamine Põlva politseiprefekt Elmar Nurmela, Võru politseiprefekt Kalev Ilvese ning Põlva linnapea Tarmo Tamme osavõtul. Täna kohtub delegatsioon ka Tartu politseiprefekt Raivo Paluga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Plusplus Capital ootab oma meeskonnaga ühinema kontserni peajuristi
Kandideerimine kuni 07.11.2021
Kandideerimine kuni 07.11.2021
Ida-Viru maakonnas hakkab teehooldustöid tegema Ossipenko võlgades ettevõte
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.