Madli Zobel • 11. detsember 2000 kell 13:26

Siimann: on ilmunud suurepärased kogumikud

Loen tavaliselt mitut raamatut korraga, ütles Eesti Gaasi avalikke suheteidjuhtiv Maarika Saarna-Siimann. Praegu on käsil Andrei Makine"i 'Prantsuse testament' ja Andrus Kivirähu 'Rehepapp'. Hiljuti loetust meenuvad veel David Golemani 'Emotsionaalne intelligentsus', Jeremy Rifkini 'Töö lõpp', Pierre Bourdieu 'Televisioonist' ja Kaur Kenderi 'Ebanormaalne'. Viimasel ajal loen taas palju luulet, näiteks Artur Alliksaart, Juhan Viidingut, kelle loomingust on hiljuti ilmunud ka suurepärased kogumikud.

Siimann lisas, et ta loeb väga palju. 'Alates lapsepõlvest ja ilmselt seni, kuni silmad vähegi kannatavad,' rääkis ta. 'Loen kõike: teatmekirjandust, ilukirjandust, luulet, ajalehti, vahel sekka rämpskirjandust. Päev, kui ma ei ole saanud lugeda, on luhta läinud.'

Hetkel kuum