• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Telema Grupp lõi kaupmeestele elektroonilise ärikeskkonna

  Telema Grupp käivitas kaubandusettevõtete jaoks välja töötatud elektroonilise ärikeskkonna, mis võimaldab kauplustel, hulgifirmadel, tootjatel ja logistikafirmadel senisest mugavamalt vahetada omavahelist äriinfot ning automatiseerida ostu- ja müügitoimingud, teatas Telema Grupp.

  Telema Grupi juhatuse esimees Toomas Veersoo ütles, et tegemist on esialgu vaid kaubandusele suunatud lahendusega, mille kasutusala võib tulevikus laieneda. ?Elektrooniline ärikeskkond loob sideme klientide erinevate infosüsteemide vahel ning aitab automatiseerida nende ostu- ja müügitoiminguid, vähendades oluliselt senist aeganõudvat käsitsitöö mahtu,? lausus Veersoo ja lisas, et sisuliselt annab uus süsteem kliendile võimaluse siseneda e-äri valdkonda ilma ühegi investeeringuta.
  Elektroonilises ärikeskkonnas saavad süsteemiga liitunud kliendid vahetada turvaliselt mitmesuguseid äridokumente, nt arveid, kaubatellimusi, tellimuste kinnitusi ja saatelehti. Lisateenustena pakutakse dokumentide arhiveerimist, kliendi kaubavoogude analüüsi, spetsiifilisi aruandeid. Telema Grupp on alustanud ka mitmete tulevikuteenuste väljatöötamist, mille hulka kuuluvad müügi- ja finantsanalüüs, mitmekülgse tehnilise info pakkumine, müügiterminal hulgimüüjatele, krediidiinfo jpm.
  Telema Grupi klientideks on teiste seas AS Tallinna Kaubamaja, AS Kaupmees, Valior AS, restoran Olde Hansa jt.
  Projekti finantseerib Baltic Republics Fund (BRF), mis on investeerinud ettevõttesse 2 miljonit krooni, kuid plaanib investeeringut suurendada kuni 15 miljoni kroonini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jah, nüüd tuleb seljad kokku panna!
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Tallinna börs alustas uut nädalat kukkumisega
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Viimse hetkeni ellujäämist lootnud ettevõte heitis hinge
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.