• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Webmedia jännis klientide teenindamisega

  End juhtiva e-lahenduste pakkujana reklaamiv Tartu firma rikkus teistkordselt elementaarseid webi turvalisuse nõudeid, teatas netikülgede auditeerimisega tegeleva firma Web Security Consultants infoturbespetsialist Georg M. Luhaäär.

  Webmedia klientide, Opeleid müüva Tartu ettevõtte AS Carring ja ASi Eesti Telefon kodulehekülgedele on võimalik salasõna sisestamata teha muudatusi. Samuti ebaõnnestus mõned kuud tagasi Webmedia kliendi Isamaaliidu Online pressikonverents, kuna kõrvalised isikud said võimaluse üles panna küsimusi ja vastuseid.
  Webmedia koostööpartner, Tartus Opel sõiduautosid müüv AS Carring tegevdirektor Raul Angerjärv tunnistas, et ettevõtte koduleheküljel on tõsised turvalisusega seotud probleemid.
  Angerjärve väitel lubab valitud koostööpartner Webmedia oma koduleheküljel klientidele pakkuda Eestis parimat teenust ning pöörata erilist rõhku turvalisusele.
  Meie oleme oma valitud partneri tegevuses sügavalt pettunud sõnas Angerjärv, kes on veendunud, et sõnadest üksi on vähe. Juba mitmendat korda järjest eirab ennast 'juhtiva e-lahenduste pakkujana' tutvustav ettevõte elementaarseid turvalisusnõudeid.
  ?Nüüd, kui oleme laskub välismaa spetsialistidel oma kodulehekülje süsteemi uurida, võime väita, et see ei vasta isegi elementaarsetele turvalisuse nõuetele. Kuna ma ise ei ole selle valdkonna spetsialist, siis ei osanud siiani midagi karta, kuid nüüd on vaja kindlasti midagi ette võtta. Ilmselt vahetame partnerit,? rääkis Angerjärv.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.