Konverentsiäris on veel ruumi

Ervin Soon 15. jaanuar 2001, 00:00

Pärnu Konverentside kaubamärki kasutav OÜ Balti Juhtimiskonverents on hõivanud hinnanguliselt pea poole ärikonverentside külastajate arvust. Ettevõtte tegevjuhi Anu Kaljuranna sõnul korraldavad nad aastas 5-6 kahepäevast konverentsi, millel osaleb 500?600 inimest. Kaljurand ei soovinud öelda ettevõtte kasumit.

Konverentsikorraldaja AS Frens korraldab ürituse tehnilist poolt. Frens teenis mullu konverentsiteenuse 3,2 miljoni kroonise käibe juures 640 000 krooni.

Äripäeva Kirjastus on eeskätt majandusjuhtidele suunatud seminaride ja konverentside korraldajaid. Kirjastuse arendusjuhi Mari Kõlli sõnul on veidi enam kui poole aastaga saavutatud nii märkimisväärne rentaablus kui ka ligi kuuendik turumahust. Äripäeva Kirjastus teenis konverentside korraldamiselt eelmisel aastal üle 3 miljoni kroonise käibe juures 1,8 miljoni kroonise kasumi.

Mari Kõlli arvates ei ole Eestis veel konverentsiturg välja kujunenud. ?Ma usun, et pigem pakkujate hulk ning teenuse hind kasvab, sest nõudlus on suur,? ütles Kõlli.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing