Signe Kivi taunib Looduse ja Mõisa sõnavõtte

ÄP Online 01. veebruar 2001, 00:00

?Piraatlusevastane võitlus Eestis vajab erilist tähelepanu, tunnustamist ning eri tasandite koostööd,? lausus minister. ?See on ka Vabariigi Valitsuse selge seisukoht, mida korduvalt on kinnitatud nii 2000. aasta lõpus kui käesoleva aasta alguses toimunud valitsuskabineti istungitel ja erineva tasandi kohtumistel,? ütles Kivi.

?Kindlasti ei saa tõsiselt võtta kõnealuses intervjuus (ÄP ümarlaud, 25.01 ? toim.) öeldud seisukohta, et tegemist on hääbuva probleemiga, mis läheb ühiskonna arenguga iseenesest üle,? kritiseeris Kivi.

?Piraatlust pole lõplikult likvideeritud ühelgi maal (kaasa arvatud arenenud Euroopa riigid, USA jne) ning seetõttu saab vaid kiita Tallinna Politseiprefektuuri, kes lülitas piraatlusevastase võitluse lõpuks oma prioriteetide hulka,? lisas Signe Kivi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing