Kalev Kallemets • 14. veebruar 2001 kell 14:03

ADSLi järjekorrad vaid kaks nädalat

'Tallinnas, kus soovijaid on rohkem on ka aeg, millal kliendi juurde ühendust paigaldama jõutakse, pikem, kuid eesmärgiks oleme võtnud paigaldada ühendus tehnilise võimaluse olemaolul 2 nädala jooksul,' ütles Eesti Telefoni Televõrgu põhivõrgu talituse direktor Toivo Praakli.

'Hetkeseis on selline, et täna ehitame me päevas rohkem, kui laekub taotlusi. Madalseisust oleme üle saanud. Jaanuaris ehitati ligi 60 ühendust tööpäevas ehk kokku 1300 ühendust. Tuhatkond on veel neid ühendusi, mille väljaehitamisega tegeldakse. Ooteaeg sõltub tänagi piirkonnast, kust avaldus tuleb, ning tellitud Atlas ADSLi paketist,' põhjendas Praakli.

'ET pole seadunud eesmärgiks katta kogu Eesti ADSL-ühendustega, vaid ehitada ühendused sinna, kus on soovijaid,' ütles Praakli. Jaanuari jooksul on valminud ADSL-ühendused kohtades nagu Otepää, Elva, Tõrva, Jõgeva, Valga, Kohila, Märjamaa, Saku, Kanama, Abja-Paluoja, Mõisaküla, Kärdla, Käina ja Emmaste.

Hetkel kuum