Pärnus avatakse Blauhausi kaubanduskeskus

Täna Pärnus Hommiku tänaval uksed avavas Blauhausis oli mõni pood eile kauba juba välja riputanud, kuid samal ajal kestsid kogu majas veel viimased viimistlustööd. Endisaegse inseneride maja kohal asuv Blauhaus avatakse ametlikult täna pärastlõunal ja kella viiest saavad külalised juba kauplusi uudistada, kirjutab Pärnu Postimees.

Ruumide rentimist korraldava firma Kinnisvaraekspert Pärnu büroo arendusjuht Janno Peterson kinnitas, et peaaegu kõik ärid ja pesumaja alustavad täna tööd. Avamist jäävad ootama vaid Merita Panga Pärnu kontor ja kolmandal korrusel paiknev kohvik, kuid needki peaksid märtsi jooksul uksed avama.

Blauhaus kuulub saksa ärimehele Friedrich Habermeyerile, kes pani sügisel hoonele nurgakivi ja kinkis Pärnule 11 nulgu.

1994. aastal Eestis äritegevust alustanud Habermeyerile kuulub keemilise puhastuse kett Sauberland, mille Pärnu filiaal samuti homme Blauhausis pesu vastuvõtmist alustab.

Hetkel kuum