Priit Harik • 6. aprill 2001 kell 9:45

Tulekahju Tartu maanteel kontrolli all, liiklus normaalne

Mõne tunni eest Tartu maanteel spordiklubi Flexer ja pubi 'Seiklusjutte maalt ja merelt' kõrval süttinud elumaja kustutustööd on lõppjärgus - liiklusolud on jälle normaalsed.

Tallinna tuletõrje- ja päästeameti pressiesindaja Priit Laos rääkis Äripäevale õnnetuskohalt, et uudishimulikud autojuhid ei ummista enam Tartu maanteed ja pole ka enam segavat suitsu. Tuletõrjujad sisenesid äsja majja, et leida võimalikke ohvreid. Kaks inimest suudeti põlevast hoonest välja tuua ja nemad on nüüd haiglas.

Õnnestus ära hoida ka tule levik pubile 'Seiklusjutte maalt ja merelt', mis asus suure leegiga põlevast majast vaid 15 meetri kaugusel. Põleva hoone kõrvalt veeti ära sõiduauto Audi A6, mis oleks muidu tuleroaks saanud.

Hetkel kuum