Kadi Heinsalu • 19. oktoober 2001 kell 17:08

Äripäeva aktsiagalopi võitis endine raamatupidaja Vaike Naurits

Äsja investeerimisbörsi raames lõppenud Äripäeva aktsiagalopi võitis pensionär Vaike Naurits (64), endine raamatupidaja.

Vaike Nauritsa aktsiaportfell (üldjärjestuses nr 27) sisaldas 10% General Electricu, 60% Coca-Cola, 10% Nokia ja 20% Oracle aktsiaid. Portfell tõusis tunni aja jooksul 1,4%, teisele kohale jäänud Edith Ojasalu portfell tõusis 1,2%.

Nauritsat ennast mängu jälgimas ei olnud, mängu jälgis tema tütar. Tütre sõnul ema ei osale Tallinna börsil, kuid enne tänast mängu jälgis ema küll hoolega, mis ettevõtete aktsiad teevad. Tütar jäi eelmisel aastal investeerimismessil sama galopimänguga teisele kohale.

Aktsiagalopis osales kokku 46 mänguportfelli, paar inimest kahe portfelliga.

Hetkel kuum