ÄP fototoimetus • 1. november 2001 kell 22:00

Kõik kaubaks!

Erik Prozese esimene isikunäitus käsitleb inimese suhestumist kaubaga ja suhete kaubastumist. Kaubana võtame tänapäeval kõike, mida tarbime. Suhteid ümbritsevate inimestega sealhulgas.

Osa ?use upi? töödest oli eksponeeritud ka ühisnäitusel ?Tingimisi olemas, tingimisi olematu?. Fotograafi isikunäitus Raevanglas on selle teema arendus ning pole võimatu, et väljapanek täieneb ka näituse ajal.

Teemaks ja näituse märksõnaks nimetabki Prozes pidevat protsessi. ?Lõplikult valmis asi on surnud asi,? ütleb ta ning lisab, et näitusefotodel pole kindlat ja otsest sõnumit. Eelkõige peab Prozes kunsti üheks piirideta kommunikatsiooni vormiks, mida tema dokumentaalsusenõudega kammitsetud pressifotograafina ära kasutab.

Erik Prozese fotonäitus ?use up?

Raevangla fotokelderalates 01.11. kuni detsembrini

Autor: ÄP

Hetkel kuum