Kõik kaubaks!

ÄP 02. november 2001, 00:00

Erik Prozese esimene isikunäitus käsitleb inimese suhestumist kaubaga ja suhete kaubastumist. Kaubana võtame tänapäeval kõike, mida tarbime. Suhteid ümbritsevate inimestega sealhulgas.

Osa ?use upi? töödest oli eksponeeritud ka ühisnäitusel ?Tingimisi olemas, tingimisi olematu?. Fotograafi isikunäitus Raevanglas on selle teema arendus ning pole võimatu, et väljapanek täieneb ka näituse ajal.

Teemaks ja näituse märksõnaks nimetabki Prozes pidevat protsessi. ?Lõplikult valmis asi on surnud asi,? ütleb ta ning lisab, et näitusefotodel pole kindlat ja otsest sõnumit. Eelkõige peab Prozes kunsti üheks piirideta kommunikatsiooni vormiks, mida tema dokumentaalsusenõudega kammitsetud pressifotograafina ära kasutab.

 • Erik Prozese fotonäitus ?use up?
  Raevangla fotokelder
  alates 01.11. kuni detsembrini

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  25. November 2011, 09:11
  Otsi:

  Ava täpsem otsing