Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Merko kerkis tulemuste najal

  Tallinna börsil oli eilsele vaiksusele vaatamata viimase kuue päeva aktiivseim börsipäev. Tehingute arv kasvas 75ni tänu investorite kasvanud huvile Eesti Telekomi aktsia vastu. Väikest ostuhuvi tunti ka kolmanda kvartali tulemused avaldanud Merko Ehituse vastu.
  Eelmisel aastal Eesti suurimaks ehitusfirmaks kasvanud Merko Ehituse aktsia kosus päevaga 1,6 ning tõusis 37,37 kroonini. Kuigi Merko kvartalikasum kasvas eelmise perioodiga võrreldes 1,57 kroonilt 2,57 kroonini aktsia kohta, tegi veidi murelikuks käibe ligi 15 langus.
  Ühelt poolt võib see olla tingitud suurte projektide kaootilisest lisandumisest, kuid ka sellest, et ehitusfirmade sõnul pole kohalikul turul lähiajal uusi suurprojekte tulemas.
  Muidugi teeb veidi ettevaatlikumaks ka ebastabiilsemaks muutunud majanduskeskkond, mis ehitusfirmadele mõjub keskmiselt märksa raskemalt kui turule tervikuna.
  Päevasiseselt poolteist protsenti kerkinud Eesti Telekomi aktsia lõpetas eile aktiivse kauplemise taustal 57,25 kroonil ehk 0,4 kõrgemal kui teisipäeval.
  Kerge positivism võis olla tingitud USA keskpanga teisipäevaõhtusest intressikärpest, mis andis eile veidi optimistlikku tooni kogu Euroopa telekomisektoris. Samas olid investorid üsna skeptilised ning küsisid üksteiselt, mis juhtub siis, kui USA keskpank madalale kistud intressikärbete tõttu enam turgu toetada ei saa.
  Viimasel ajal suure ostusurve ja investorite kõrgendatud tähelepanu all olnud Kalevi aktsia tõusis 21,50 kroonini ehk ligi 6 kõrgemale oma viimasest sulgemishinnast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Suur galerii: InvesteerimisFestivali esimene päev
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Comodule koondab ärid ühe katuse alla ja saab uue tegevjuhi Kristjan Maruste jätkab emafirma juhina
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.