• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  uno.ee on Eesti kõige kiiremini kasvav internetikeskkond

  Poole aastase tegutsemisaja jooksul on külastavus kasvanud üle kolme korra, 236 000 vaatamiselt 991 000 vaatamiseni nädalas, teatas uno.ee peatoimetaja Ragnar Sass.

  Portaali registreeritud kasutajate hulk on kasvanud 26 000 piirimaile. Üle 62% lehekülje püsikasutajatest on 18-40 aastased interneti külastajad. Uno.ee kõige populaarsemad osad on üle 5500 erineva muusikalooga interneti raadio Uno Jukebox, meelelahutusürituste fotoalbum, interaktiivne tutvumisliin Cyberdate ja uudised.
  Uno.ee portaal kuulub täielikult Ameerika telekommunikatsiooni firmale Metromedia. Lisaks Eestile on portaal Uno Ungaris, Venemaal ja lähimas tulevikus Soomes, Bulgaarias ja Leedus. Kogu portaali arendamine toimub Eestis. Lisaks portaalile on Metromedia ka Trio raadiogrupi osanik.
  LisainfoRagnar SassUno.ee peatoimetaja
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.