Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Telefon toob turule senisest kiirema internetiühenduse Atlas CityNet

  AS Eesti Telefon hakkab detsembris pakkuma senistest rohkem kui kümme korda kiiremat uut interneti püsiühenduse toodet Atlas CityNet, mis võimaldab sümmeetrilist internetiühendust kiirusega kuni 100 megabitti sekundis.

  ASi Eesti Telefon juhatuse liikme Ahto Orava sõnul on Atlas CityNet uue põlvkonna interneti ligipääsuteenus, mis rahuldab oma kõrge kvaliteediga ka kõige nõudlikuma kliendi vajadused. 'Atlas CityNeti optilistel kaablitel põhineva võrgu muudab eriti töökindlaks see, et tegemist on ringstruktuuriga - võrgu katkemisel suunatakse liiklus ringi ja klient saab teenust edasi kasutada, ' lausus Orav. ' 'Praegu oleme Atlas CityNeti teenust suutelised pakkuma 80-s Tallinna ärimajas.'
  Atlas CityNeti pakkumise teeb võimalikuks rajatud andmeside baasvõrk, mis põhineb Gigabit Ethernet ja ATM (Asynchronous Transmission Mode) tehnoloogiatel ning võimaldab võrdset üles- ja allalaadimiskiirust kuni 100 megabitti sekundis.
  Atlas CityNeti korrasolekut monitooritakse ning kliendituge pakutakse ööpäev läbi tasuta. Toote liitumis- ja kuutasud sõltuvad soovitavast ühenduskiirusest, liitumistasud algavad 1400 kroonist ning kuutasud 550 kroonist (ilma käibemaksuta). Praegu kasutavad Atlas CityNeti pilootprojektina Ericsson Eesti AS ja Eesti AGA AS.
  Atlas CityNet loob võimaluse kasutada lisateenustena virtuaalse privaatvõrgu (VPN -Virtual Private Network), andmekeskuse (andmete hoidmine Eesti Telefoni andmekeskuses sh andmesalvestus-, varundus-, varukoopiate arhiveerimis- ja andmete haldamisteenused), multimeedia (nende hulgas raadio- ja televisiooniprogrammide edastus), virtuaalserveri rendi (server hosting) ning rakendusrendi (ASP - Application Service Provider) teenuseid, samuti IP-põhiseid kõnesidelahendusi.
  Atlas CityNet kohta saab informatsiooni ASi Eesti Telefon kliendihalduritelt, kliendiinfo tasuta telefonilt 165 või Atlase koduleheküljelt www.atlas.et.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Euro langes dollari suhtes 20 aasta madalaimale tasemele
Süvenenud hirmud euroala majanduslanguse pärast kukutasid euro ja dollari suhte kahe tunni jooksul protsendi võrra, 1,03 peale. Viimati oli euro dollari suhtes nii madalal aastal 2002.
Süvenenud hirmud euroala majanduslanguse pärast kukutasid euro ja dollari suhte kahe tunni jooksul protsendi võrra, 1,03 peale. Viimati oli euro dollari suhtes nii madalal aastal 2002.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Läti pensionivarade haldaja INDEXO liitub IPO kaudu börsiga, esitades panganduse valdkonnale väljakutse
Oma uuendusliku lähenemisega Läti pensionituru segi paisanud Läti pensionivarasid haldav ettevõte INDEXO võtab nüüd sihikule panganduse valdkonna. See on lühidalt INDEXO IPO peamine sõnum. Praegu toimub aktsiate märkimine, mis lõpeb 11. juulil. IPO käigus väljastab INDEXO kokku 535 000 aktsiat, mille eesmärk on koguda ligikaudu 7,49 miljonit eurot. Aktsia hind on 14 eurot.
Oma uuendusliku lähenemisega Läti pensionituru segi paisanud Läti pensionivarasid haldav ettevõte INDEXO võtab nüüd sihikule panganduse valdkonna. See on lühidalt INDEXO IPO peamine sõnum. Praegu toimub aktsiate märkimine, mis lõpeb 11. juulil. IPO käigus väljastab INDEXO kokku 535 000 aktsiat, mille eesmärk on koguda ligikaudu 7,49 miljonit eurot. Aktsia hind on 14 eurot.
Puidutööstust tabas ränk hoop: hinnad kukuvad, tellimused kaovad
Eesti saematerjalitootjad seisavad karmi reaalsuse ees, kus kukub nii puidu hind kui kaovad tellimused: klientidel on enne sanktsioonide jõustumist laod odavat Vene puitu täis kuhjatud ning inimesi koroonapandeemias haaranud remontimise ja ehitamise laine on raugemas.
Eesti saematerjalitootjad seisavad karmi reaalsuse ees, kus kukub nii puidu hind kui kaovad tellimused: klientidel on enne sanktsioonide jõustumist laod odavat Vene puitu täis kuhjatud ning inimesi koroonapandeemias haaranud remontimise ja ehitamise laine on raugemas.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.