• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Telefon toob turule senisest kiirema internetiühenduse Atlas CityNet

  AS Eesti Telefon hakkab detsembris pakkuma senistest rohkem kui kümme korda kiiremat uut interneti püsiühenduse toodet Atlas CityNet, mis võimaldab sümmeetrilist internetiühendust kiirusega kuni 100 megabitti sekundis.

  ASi Eesti Telefon juhatuse liikme Ahto Orava sõnul on Atlas CityNet uue põlvkonna interneti ligipääsuteenus, mis rahuldab oma kõrge kvaliteediga ka kõige nõudlikuma kliendi vajadused. 'Atlas CityNeti optilistel kaablitel põhineva võrgu muudab eriti töökindlaks see, et tegemist on ringstruktuuriga - võrgu katkemisel suunatakse liiklus ringi ja klient saab teenust edasi kasutada, ' lausus Orav. ' 'Praegu oleme Atlas CityNeti teenust suutelised pakkuma 80-s Tallinna ärimajas.'
  Atlas CityNeti pakkumise teeb võimalikuks rajatud andmeside baasvõrk, mis põhineb Gigabit Ethernet ja ATM (Asynchronous Transmission Mode) tehnoloogiatel ning võimaldab võrdset üles- ja allalaadimiskiirust kuni 100 megabitti sekundis.
  Atlas CityNeti korrasolekut monitooritakse ning kliendituge pakutakse ööpäev läbi tasuta. Toote liitumis- ja kuutasud sõltuvad soovitavast ühenduskiirusest, liitumistasud algavad 1400 kroonist ning kuutasud 550 kroonist (ilma käibemaksuta). Praegu kasutavad Atlas CityNeti pilootprojektina Ericsson Eesti AS ja Eesti AGA AS.
  Atlas CityNet loob võimaluse kasutada lisateenustena virtuaalse privaatvõrgu (VPN -Virtual Private Network), andmekeskuse (andmete hoidmine Eesti Telefoni andmekeskuses sh andmesalvestus-, varundus-, varukoopiate arhiveerimis- ja andmete haldamisteenused), multimeedia (nende hulgas raadio- ja televisiooniprogrammide edastus), virtuaalserveri rendi (server hosting) ning rakendusrendi (ASP - Application Service Provider) teenuseid, samuti IP-põhiseid kõnesidelahendusi.
  Atlas CityNet kohta saab informatsiooni ASi Eesti Telefon kliendihalduritelt, kliendiinfo tasuta telefonilt 165 või Atlase koduleheküljelt www.atlas.et.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.