Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  President Rüütel: kolmikliidu tülis on liiga palju emotsioone

  President Arnold Rüütel leiab, et kolmikliidu tülis on liiga palju emotsioone ning ta pole alustanud konsultatsioone uue valitsuse moodustamiseks, kirjutab Postimees.

  ?Emotsioonidest tulenevalt lahku minna ei ole riigimehelik,? kommenteeris president Arnold Rüütel küsimust, kas ta kiidab heaks Reformierakonna ministrite eemaldamise valitsusest.
  Rüütel kinnitas Postimehele antud intervjuus, et ta ei ole kujunenud pingelises poliitilises situatsioonis alustanud konsultatsioone uue valitsuse moodustamiseks. ?Kõik poliitilised jõud peavad tunnetama vastutust Eesti rahva ja riigi ees. Sellest arusaamises väljendub poliitiliste erakondade tahe ja nende juhtide küpsus olla poliitikas.?
  President ei pidanud vajalikuks ka erakorralisi parlamendivalimisi, öeldes, et see poleks praegu lihtsalt õige. ?Kaugeltki ei ole parlamendis esindatud poliitilised jõud enda ammendanud selle võrra, et oleks vaja erakorralisi valimisi,? märkis ta.
  ?Praeguses võimutülis on päris kindlasti liiga palju emotsioone. Muidu ei oleks kõik hakanud nii plahvatuslikult toimuma,? ütles president ja märkis vajadust riigikogus rahulikult keskenduda järgmise aasta eelarve vastuvõtmisele.
  Rüütli sõnul tekitab Tallinna linnavolikogus pingelist olukorda see, et paljud riigikogu liikmed on samal ajal ka Tallinna linnavolikogu liikmed. ?Siit tuleneb küsimus, kas on päris õige, et riigikogu liikmed on ka kohaliku omavalitsuse volikogu liikmed,? ütles ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Suur galerii: InvesteerimisFestivali esimene päev
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Comodule koondab ärid ühe katuse alla ja saab uue tegevjuhi Kristjan Maruste jätkab emafirma juhina
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.