Savisaar süüdistab Merit

18. detsember 2001, 00:00

Jutud, et Keskerakonna valitsusse kaasamise puhul võib Eestit lääne suunal ees oodata suhete jahenemine ja see võib saada lausa saatuslikuks Eesti pürgimisel Euroopa Liitu, tulevad Kadriorust, ütleb erakonna ja Tallinna volikogu esimees Edgar Savisaar.

Ajakiri Luup avaldas 25. numbris artikli «Ilves päästis Vähi». Seal püstitasid ajakirjanikud Peep Kala ja Peeter Kaldre eespool mainitud konstruktsiooni, viidates nii Lennart Merile kui Toomas Hendrik Ilvesele.

Hetkeseis: Euroopa Liidu tippkohtumiselt Laekenist naasnud peaminister Mart Laar ja välisminister Toomas Hendrik Ilves kinnitasid, et Euroopa Liidu riikide liidrid avaldasid seal suurt imestust Edgar Savisaare kaasamise üle koalitsiooni Tallinnas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing