Elmar Sepp vabastab Tallinna volikogus koha Jüri Otile

18. detsember 2001, 08:58

Mitme allika andmeil kaalub Keskerakond võimalust panna Põhja-Tallinna linnaosa vanemaks volikogu liige Elmar Sepp, mis omakorda tõstaks taas pealinna poliitikasse ka Kesklinna eksvanema Jüri Oti, kirjutab Postimees.

?Minust ei ole eetiline spekuleerida, kas saan linnaosavanemaks või ei saa,? ütles Sepp eile õhtul. Tema sõnul pole Keskerakonna juhtkond veel Põhja-Tallinna linnaosa vanema nime otsustanud, ent teeb seda kindlasti lähipäevil.

Tallinna volikogu keskfraktsiooni esimees ja pealinna koalitsiooninõukogu liige Toivo Tootsen ütles eile, et Elmar Sepa saamine Põhja-Tallinna linnaosa vanemaks on puhas spekulatsioon.

Sepa tõusmine linnaosavanemaks tähendaks Koonderakonna nimekirjast järgmise valimistulemuse saanud Jüri Oti pääsu asendusliikmena pealinna volikokku.

?Niisugune on tõepoolest seadus,? nentis Sepp, kes ise ei soovinud arutleda teemal, kuidas mõjutab tema linnaosavanemaks saamise väljavaateid asjaolu, et Keskerakonda mitte kuuluva oti pääs volikokku tähendab uuele koalitsioonile ühe kindla hääle kadumist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing