Kaks uut toodet ärikoolituse rubriigilt

Indrek Kald 21. detsember 2001, 00:00

Juhtimine on sisuliselt ärikoolituse rubriigi käepikendus. Artiklid on samadel teemadel (maksud, äriõigus, personal, infotehnoloogia jne), kuid põhjalikumad. Kui rubriigi artiklite maht ei ületa enamasti ühte lehekülge, siis ajakirjas saab teemat käsitleda just nii pikalt kui vaja. 2001. aastal ilmus kuus Juhtimise numbrit, järgmisel aastal on neid tulekul juba kaheksa, kusjuures sügisel on kahes ajakirjas lisaks ka koolituse ja audiitorite TOP.

Vajadus seminariruumide andmebaasi järele veebis tuli elust enesest. Kuna Äripäeva loeb enamik firmajuhte ja personalijuhte, siis on igati loomulik, et samast saab ka ülevaate, kus korraldada seminare, konverentse, koolitusi, pidulikke vastuvõtte jne. Seminariruume pakkuvate firmade huvi andmebaasis osalemise vastu oli suur, esindatud on näiteks enamik suuremaid hotelle. Järgmisel aastal on kavas seminariruumide andmebaasi oluliselt arendada ning samuti on plaanis veel vähemalt ühe uue, firmajuhtidele ja personalijuhtidele mõeldud veebitoote tegemine.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing