• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaks uut toodet ärikoolituse rubriigilt

  Juhtimine on sisuliselt ärikoolituse rubriigi käepikendus. Artiklid on samadel teemadel (maksud, äriõigus, personal, infotehnoloogia jne), kuid põhjalikumad. Kui rubriigi artiklite maht ei ületa enamasti ühte lehekülge, siis ajakirjas saab teemat käsitleda just nii pikalt kui vaja. 2001. aastal ilmus kuus Juhtimise numbrit, järgmisel aastal on neid tulekul juba kaheksa, kusjuures sügisel on kahes ajakirjas lisaks ka koolituse ja audiitorite TOP.
  Vajadus seminariruumide andmebaasi järele veebis tuli elust enesest. Kuna Äripäeva loeb enamik firmajuhte ja personalijuhte, siis on igati loomulik, et samast saab ka ülevaate, kus korraldada seminare, konverentse, koolitusi, pidulikke vastuvõtte jne. Seminariruume pakkuvate firmade huvi andmebaasis osalemise vastu oli suur, esindatud on näiteks enamik suuremaid hotelle. Järgmisel aastal on kavas seminariruumide andmebaasi oluliselt arendada ning samuti on plaanis veel vähemalt ühe uue, firmajuhtidele ja personalijuhtidele mõeldud veebitoote tegemine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Estraveli omanik: eelmine kriis oli võrreldes praegusega lasteaed
Eesti suurima reisibüroo Estraveli omanik Aivo Takis rääkis Äriplaan 2022 konverentsil, et kui eelmise kriisi ajal kukkus nende käive 20 protsenti, siis koroonakriisiga kukkus nende käive 70 protsenti. “Eelmine kriis oli kui lasteaed, kuid toona tundus see kohutavalt suur kukkumine,” rääkis ta.
Eesti suurima reisibüroo Estraveli omanik Aivo Takis rääkis Äriplaan 2022 konverentsil, et kui eelmise kriisi ajal kukkus nende käive 20 protsenti, siis koroonakriisiga kukkus nende käive 70 protsenti. “Eelmine kriis oli kui lasteaed, kuid toona tundus see kohutavalt suur kukkumine,” rääkis ta.