Liina Leiten • 20. detsember 2001 kell 22:00

Puhkepäeval uuenduskuur

Mais ilmus sisult ja väljanägemiselt uuenenud nädalalõpulisa. Varasemast põhjalikumaks muutus rubriik ?Mine vaata?, mis pakub Äripäeva lugejatele ülevaadet eelseisva nädala kultuuri- ja spordisündmustest ning aitab ekspertide abiga leida üles paremad palad nii raamaturiiulist kui ka plaadipoest. Põhjalikumaks muutus ka rubriik ?Üle piiri?, mis aitab üles leida huvitavaid sündmusi lähivälismaal.

Lisandus rubriik ?Oma raha?, kus ilmuvad lood ja nõuanded lihtsustavad Äripäeva lugejatel oma rahaasjade korraldamist. Samuti leidsid Puhkepäevas koha aia, kodutehnika, klubi, toidu ja veinisoovituse rubriik.

Läbi aasta on Puhkepäev pakkunud välja ideid, kuidas aktiivselt puhata, millistesse restoranidesse tasub minna einestama ning kirjutanud, kuidas elavad ja puhkavad lugejatele tuntud inimesed. Lisaks perioodilisele nädalalõpulisale andis toimetus välja ka teatmikud Suvepuhkus ja Talvepuhkus.

Hetkel kuum