Katrin Rohtla • 5. märts 2002 kell 12:39

ÄP turismiseminar: Euronõue turismitaludele ei ole tont

Euronõuded ei ohusta turismitalusid, kinnitas OÜ Karuskose juhataja Aivar Ruukel Äripäeva seminaril.

Ruukeli sõnul kehtivad turismitaludele nagu ka teistele turismiteenuste pakkujatele EV seadusandlus ja mitte euronormid. 'Euronõuded ei ole tont, nõuetega seostub lihtsalt palju mütoloogiat,' sõnas Ruukel.

Turismitalu on eelkõige elamuse müüja, mitte majutusteenuse pakkuja, sõnas Ruukel. Turismitalu jaoks on oluline eripära säilitamine. 'Seetõttu määratle, mis ettevõte sinu talu on, konsulteeri asjaosalistega ja koolita end,' sõnas Ruukel. Ka Ruukel soovitas luua partnerlusi täiendavate valdkondadega, mis toodet täiendaksid ning ühineda omavahel, et mõjutada protsesse koostöös endasarnastega.

Hetkel kuum