20. mai 2002 kell 8:25

Võlgades Püssi linn on osaliselt veeta

Suurtes võlgades Püssi linn jäi reede õhtul sooja veeta, linn võib jääda ilma ka külmast veest, kirjutab nädalavahetuse Põhjarannik.

AS Repo Vabrikud lõpetas reedel linnale soojuse ning vee andmise. Reedel kella kuueks polnud Püssi linnapea saanud mingit ametlikku teadet selle kohta, et Repo Vabrikud samal päeval soojuse ning vee andmise lõpetab.

Püssi linnapea Arne Aun sõnas, et nad tõepoolest saatsid Repo Vabrikutele kirja, et seoses linnavõimetusega tasuda märtsikuu arvet palutakse vee soojendamine lõpetada 20 maist ehk esmaspäevast. 'Kuid külmast veest me ei rääkinud,' lisas ta.

Linnapea sõnul päris veeta linn ei jää, sest uut linnaosa varustatakse puurkaevust. Probleemid tekivad vana linnaosaga, mis sai vett Repost.

Märtsis osutatud teenuste eest on linn Repole võlgu 640 000 krooni, maksetähtaeg oli 15. märts.

Hetkel kuum