30. august 2002 kell 7:00

USA aktsiaturud: tehnoloogiasektori tõus, Yahoo! kallines 12,3 protsenti

Pärast kolmepäevast langust kerkisid eile tehnoloogiasektori aktsiad, kuid juhtivaktsiad lõpetasid majanduskasvu aeglustumise tõttu miinuses.

Nasdaqi koondindeks <GR#US.^IXIC> kerkis 1,63 protsenti 1335,77 punktini. Internetiportaal Yahoo! <GR#US.YHOO>, aktsia mille hind oli langenud juba eelnevad seitse päeva kallines 12,27 protsenti 10,25 dollarini. ?Viimased kümmekond päeva on olnud tugev müügisurve ja nüüd on mõned investorid otsustanud panna mõningase hulga raha taas aktsiatesse?, lausus uudisteagentuurile Reuters investeerimisfirma Avatar Associates president Charles White.

Juhtivaktsiatest koosnev Dow Jonesi tööstuskeskmine <GR#US.^DJI> aga langes 0,27 protsenti 8670,99 punktini. Dow languse peamootoriks oli General Electric <GR#US.GE>. Invetseerimispank Lehman Brothers alandas hiidkonglomeraadi järgmise aasta kasumiprognoosi, mille tagajärjel aktsia hind langes 3,04 protsenti 30,35 dollarini. General Electric oli ka aktiivseimalt kaubeldav aktsia New Yorgi börsil.

Hetkel kuum