• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Automüüjad koonduvad Paldiski maanteele

  Esmaspäeval, 14. oktoobril avas AS Esma Auto Tallinnas, Paldiski maantee 100 uue autokeskuse, mis on hetkel suurim Mazda esindus Balti riikides. Uues müügisalongis on kohta tosinale uuele, lisaks eraldi katuse all müügikohti ligi 35-le kasutatud autole. Nüüdisaegne autoteenindus võimaldab korraga teenindada 10 autot, lisaks on kolm tõstukit muude tööde tarvis. Veel on kaks rehvitööde kohta, kaks pesulakohta ja keretööde osakond, mis mahutab 6 autot.
  Keskus läks ettevõttele ilma käibemaksuta maksma 25 miljonit krooni. Esma Auto katab uue keskuse ehitusmaksumusest kolmandiku omavahendite arvel, millest lõviosa tuleb Pärnu maanteel asuvate pindade müügist. ?Paldiski maantee on hetkel parim koht uue esinduse jaoks. Teine piirkond, millel on perspektiivi, on kahtlemata Tartu maantee piirkond, kuid usume, et logistiliselt on praegune variant siiski parim,? lausus ASi Esma Auto müügidirektor Hindrek Männik. Tema sõnul on salongile kindlasti kasuks loomaaia, Tivoli ja kaubanduskeskuse lähedus, mis võimaldab leida meelepärast tegevust tervele perele.
  Vahetult vastvalminud salongi kõrval alustab ehitust ka AS Reval Auto, mille uus Audi keskus peaks avama uksed 1. aprillil tuleval aastal. ?Meie salong tuleb kohe loomaaia vastas asuva bussipeatuse taha, isegi auk on seal juba valmis kaevatud,? lausus ASi Reval Auto tegevjuht Peeter Tiitson. Tema sõnul on uus Audi keskus tasapinnaliselt Mazda esindusest kõrgemal ja ka hoone ise tuleb suurem.
  Tiitsoni sõnul on Paldiski maantee arenev piirkond, kuhu autokeskuse ehitamine on igati õigustatud. ?Praegune koht kesklinnas on suhteliselt raskelt ligipääsetav, Paldiski maanteel seda probleemi enam kindlasti ei ole,? lausus Tiitson.
  Paldiski maanteest kui perspektiivsest rajoonist annab tunnistust seegi, et Audi keskusest saab juba kümnes autokeskuses, mis piirneb Paldiski maanteega ? alates Volkswageni keskusest, mis küll ei jää otseselt Paldiski maanteele, kuid asub vahetult selle läheduses Mustamäe teel, ehitatavast ABC Autokeskusest kuni BRC ja Rotali autoesinduseni välja. Sinna vahele jäävad lisaks Jaguari, Saabi ja Chrysleri salong, Citroen ja Honda Rocca al Mare kaubanduskeskuses ning BMW keskus teisel pool Haabersti ringteed.
  Tänavu üle 1700 autot müüa kavatsev BRC Autokeskus on piirkonnaga rahul ka hoolimata sellest, et see päris linnapiiridest veidi eemale jääb. ?Paldiski maantee sai otsustavaks tänu läbitavuse statistikale. Maanteeameti info kohaselt on just see teelõik väga suure aastaringse läbitavusega. BRC jaoks oli otsustamisel oluline ka maa hind,? lausus BRC varamüügiosakonna juhataja Priit Maanurm.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ajakirjanik: kuidas helistada Härra või Proua Pärnumaale?
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Tesla aktsia on kevadest alates jõuliselt taastunud
Tesla aktsia on viimastel kuudel tublisti tõusnud, mis on osalt tingitud sellest, et investorite hinnangul saab elektriautode tootja kiibipuudusega paremini hakkama kui konkurendid, kirjutab Bloomberg.
Tesla aktsia on viimastel kuudel tublisti tõusnud, mis on osalt tingitud sellest, et investorite hinnangul saab elektriautode tootja kiibipuudusega paremini hakkama kui konkurendid, kirjutab Bloomberg.
Baltic Agro Machinery saab uue juhi
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Reformierakond vandus Keskerakonnale alla
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.