Sulev Oll • 29. oktoober 2002 kell 14:31

Ehitaja hajutab arendaja abil riske

AS Gildhall juhataja Jaan Keldri väitel aitab ehitaja ja arendaja koostöö riske hajutada.

?Lisaks saab ehitaja keskenduda oma põhitegevusele,? lausus Kelder Äripäeva ehitusseminaril peetud ettekandes Investeeringute arendusturu trendid.

Keldri hinnangul on arendajal parem turu tunnetus ja informatsioon, seda näiteks elamispindade puhul. ?Ehkki iga edukas ettevõte teeb turuanalüüse, ei pruugi ehitusfirma koheselt alati olla kursis turu suundumuste kõigi detailidega, näiteks piirkondade ja maitse-eelistustustega,? lausus ta.

AS Gildhall on 2000. aastal Tallinnas asutatud 65% ulatuses Norra ja 35% ulatuses Eesti kapitalile kuuluv kinnisvarainvesteeringute ja -haldamisega tegelev kahe töötajaga ettevõte, mille eelmise aasta käive oli 19 miljonit ja kasum 3 miljonit krooni.

Hetkel kuum