• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: ETK kvartalisse ehitatakse moodsad merevaatega korterid

  Tallinna Narva maanteele ETK kvartali sisehoovi kerkivad uued seitsmekordsed büroohooned, mille ülemistele korrustele ehitatakse korterid.

  Ühes majadest on ehitus juba lõppjärgus, teine peaks valmima järgmise aasta kevadeks, kirjutab Eesti Päevaleht.
  ?Kuigi majad Narva maantee 7a ja 7d on kaks eraldi hoonet, vaataksin mina neid siiski ühe tervikuna,? lausus majade projekteerija arhitekt Toomas Mägi.
  Algselt olid majad kolme- ja neljakordsed ning väga kaootilise põhiplaaniga.
  ?Kui neid rekonstrueerima sai hakatud, selgus, et majadele ei ole mingit korralikku projekti kunagi tehtudki. Neid sisuliselt lihtsalt ehitati jupikaupa juurde kui vajadus tekkis,? rääkis Mägi. ?Omavahel majad ühendatud ei ole - korrused on erinevates tasapindades ning nende ühendamine oleks keeruline,? nentis arhitekt.
  Algselt planeeriti majade fassaadid katta üleni klaasiga, kuid kuna see oleks läinud liiga kulukaks, otsustati koos tellijaga sellest mõttest loobuda. Klaasi on ehituses säilinud siiski päris palju ja ka hoonete trepikojad tulevad klaasist.
  Narva maantee 7d hoonesse saab pindu osta ja rentida kinnisvarafirma Ober Haus vahendusel. Firma esindaja Maido Kalviste sõnul müüakse 200-2500 ruutmeetriseid apartemente, mida saab vastavalt ostja vajadustele kohandada kas kontoriks või korteriks. Viimistluseta karbi ruutmeetri müügihind on 11 000 ja viimistlusega 15 000 krooni. Rendihinnaks kujuneb 130-140 krooni ruutmeetrilt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.