Liina Leiten • 22. november 2002 kell 12:28

Nädalavahetuse põnevamad sündmused

Homme algab Pimedate Ööde Filmifestival, mille esimesel nädalal näidatakse tudengi-ning laste- ja noorte filme.

Pimedate Ööde Filmifestival alafestivalidena avatakse homme Tallinna Kinomajas tudengifestival Sleepwalkers ja kinos Sõprus laste- ning noortefilmide festival Justfilm. Viimase avafilmiks on Disney uus multifilm ?Aarete planeet?, mis kinodes hakkab jooksma 6. detsembrist.

Džässisõprade rõõmuks annavad homme Rotermanni Soolalaos kontserti Soome artistid Rinneradio, Wimme ja Kimmo Pohjonen. Pühapäeval esineb Saku Suurhallis Ray Charles USAst.

Esietendused on sel nädalavahetusel Endlas ja Tallinna Linnateatris. Täna jõuab Endla eksperimentaalsaalis Küün lavale Raivo Trassi lavastatud ?Blue Room', kus kümnes intiimses stseenis kehastavad Katariina Lauk-Tamm ja Sepo Seeman kumbki viite tegelast, kelle kohtumine igakord vahekorrani viib. Linnateatris esietendub homme lavastus ?Pühapäev?.

Täpsemalt tänasest Puhkepäevast.

Hetkel kuum