• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nädalavahetuse põnevamad sündmused

  Homme algab Pimedate Ööde Filmifestival, mille esimesel nädalal näidatakse tudengi-ning laste- ja noorte filme.

  Pimedate Ööde Filmifestival alafestivalidena avatakse homme Tallinna Kinomajas tudengifestival Sleepwalkers ja kinos Sõprus laste- ning noortefilmide festival Justfilm. Viimase avafilmiks on Disney uus multifilm ?Aarete planeet?, mis kinodes hakkab jooksma 6. detsembrist.
  Džässisõprade rõõmuks annavad homme Rotermanni Soolalaos kontserti Soome artistid Rinneradio, Wimme ja Kimmo Pohjonen. Pühapäeval esineb Saku Suurhallis Ray Charles USAst.
  Esietendused on sel nädalavahetusel Endlas ja Tallinna Linnateatris. Täna jõuab Endla eksperimentaalsaalis Küün lavale Raivo Trassi lavastatud ?Blue Room', kus kümnes intiimses stseenis kehastavad Katariina Lauk-Tamm ja Sepo Seeman kumbki viite tegelast, kelle kohtumine igakord vahekorrani viib. Linnateatris esietendub homme lavastus ?Pühapäev?.
  Täpsemalt tänasest Puhkepäevast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.