• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ettevõtja Eurofoorum klaarib tööandjate ja ametühingute suhteid

  Valitsus tutvustab esmaspäeval ettevõtjatele ja ametühingutele neid mõjutavaid euroläbirääkimiste tulemusi, teatas Kaubandus-Tööstuskoda.

  Mõned läbirääkimiste teemad on sellised, mis mõjutavad nii tööandjaid kui töövõtjaid väga otseselt. Nagu näiteks maksundus, isikute vaba liikumine jpt. Just neil teemadel peetud läbirääkimiste tulemusi tahavad valitsuse esindajad ettevõtjate ja ametiühingu juhtidele tutvustada, öeldakse <#teates=http://www.koda.ee/e_yritused.html?reziim=yritus_naita yritus_id=192>.
  Samas annavad ettevõtjate katusorganisatsioonide liidrid ja ametiühinguliidrid oma hinnangu läbirääkimistel saavutatud tulemustele ning nende mõju kohta Eesti majandusele.
  Üles astuvad välisminister Kristiina Ojuland, EAKL esimees Kadi Pärnits, Kaubanduskoja juhatuse esimees Toomas Luman, Eesti Energia juhatuse esimees Gunnar Okk, Kaubanduskoja peadirektor Siim Raie ning teised oma ala eksperdid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Coca Colal oli edukas kolmas kvartal
Warren Buffeti üks lemmikaktsia Coca Cola avalikustas kolmapäeval oodatus paremad kvartalitulemused, mis viisid ka aktsia tõusuteele, vahendab Yahoo Finance.
Warren Buffeti üks lemmikaktsia Coca Cola avalikustas kolmapäeval oodatus paremad kvartalitulemused, mis viisid ka aktsia tõusuteele, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.