Viktoria Korpan • 2. detsember 2002 kell 9:23

Nõo Lihatööstusel novembrikuus rekordkäive

Nõo Lihatööstus saavutas oma kümneaastase tegevuse juures parima novembrikuise 5,1 miljonilise käibe.

Võrreldes eelmise aasta novembri kuuga oli käibe kasv 61 protsenti.

'See sai teoks tänu renoveeritud tehasehoone tootmisvõimsuse kasvule ning toodete heale kvaliteedile. Suurema osa toodetest moodustasid singid ning pakendatud tooted,' teatas ettevõte.

?Käibekasvu ootasime küll, aga ei lootnud seda nii ruttu. Hea on tõdeda, et meie uus tehasehoone renoveerimine õigustab end juba kuuaja möödudes. Käibe kasvuks lõi eeldused paigaldatud uus tehnoloogia, mis võimaldab efektiivsemalt ja kvaliteetsemalt toota. Samuti oleme arendanud oma logistikavõrku,? kommenteeris Nõo Lihatööstuse direktor Toomas Kruustük.

Samuti lisas Kruustük, et käibekasvu soodustas ka Tunnustatud Eesti Maitse pääsukese märgi omandamine viiele meie tootele novembrikuu alguses. Nõo Lihatööstus esitas konkursile viis toodet, millest kõik pälvisid ?Tunnustatud Eesti Maitse? pääsukese märgi: ?Nõo rulaad?, ?Nõo sardell?, ?Keelevorst?, ?Timmu rulaad? ja ?Viini tasku?.

Ettevõte annab tööd 60 inimesele ning kuulub 100protsendiliselt Eesti kapitalile. Oktoobri alguses avas Nõo Lihatööstus uue renoveeritud tehasehoone, kuhu investeeriti üle 40 miljoni krooni ning seeläbi tõsteti tootmisvõimsus kahekordseks.

Hetkel kuum