• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nõo Lihatööstusel novembrikuus rekordkäive

  Nõo Lihatööstus saavutas oma kümneaastase tegevuse juures parima novembrikuise 5,1 miljonilise käibe.

  Võrreldes eelmise aasta novembri kuuga oli käibe kasv 61 protsenti.
  'See sai teoks tänu renoveeritud tehasehoone tootmisvõimsuse kasvule ning toodete heale kvaliteedile. Suurema osa toodetest moodustasid singid ning pakendatud tooted,' teatas ettevõte.
  ?Käibekasvu ootasime küll, aga ei lootnud seda nii ruttu. Hea on tõdeda, et meie uus tehasehoone renoveerimine õigustab end juba kuuaja möödudes. Käibe kasvuks lõi eeldused paigaldatud uus tehnoloogia, mis võimaldab efektiivsemalt ja kvaliteetsemalt toota. Samuti oleme arendanud oma logistikavõrku,? kommenteeris Nõo Lihatööstuse direktor Toomas Kruustük.
  Samuti lisas Kruustük, et käibekasvu soodustas ka Tunnustatud Eesti Maitse pääsukese märgi omandamine viiele meie tootele novembrikuu alguses. Nõo Lihatööstus esitas konkursile viis toodet, millest kõik pälvisid ?Tunnustatud Eesti Maitse? pääsukese märgi: ?Nõo rulaad?, ?Nõo sardell?, ?Keelevorst?, ?Timmu rulaad? ja ?Viini tasku?.
  Ettevõte annab tööd 60 inimesele ning kuulub 100protsendiliselt Eesti kapitalile. Oktoobri alguses avas Nõo Lihatööstus uue renoveeritud tehasehoone, kuhu investeeriti üle 40 miljoni krooni ning seeläbi tõsteti tootmisvõimsus kahekordseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.