• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA aktsiaturgude võimas algus jäi jõuetuks

  USA aktsiaturgude võimas algus jäi eile mõnevõrra jõuetuks. Kauplemise esimesel pooltunnil üle 9000 punkti kerkinud Dow lõpetas siiski miinuses.

  Dow Jonesi tööstuskeskmine <GR#US.^DJI> langes eile 0,38 protsenti 8862,57 punktini pärast seda, kui selgus, et USA tööstustoodangu näitajad olid oodatust madalamad. Ka Wal-Marti <GR#US.WMT> aktsia, mis tänu pühadejärgsetele tugevale jaemüügile hüppas üle 5 protsendi, lõpetas börsipäeva vaid 0,89 protsendilise tõusuga 54,38 dollarini.
  Tänupühadejärgse nädalavahetuse jaemüük kasvas võrreldes möödunud aastaga 12,3 protsenti 7,4 miljardi dollarini (117 miljardi kroonini). Analüütikute sõnul oli börsil nii investoreid, kes võtsid eelmiste päevade ja nädalate tõusujärgset kasumit, samas on ka neid, kes positiivsete vihjete põhjal soetasid uusi positsioone. Taolist olukorda peegeldas ka kerkivate ja langevate aktsiate suhe New Yorgi börsil, mis oli 7:6 tõusvate kasuks.
  Peamiselt tehnoloogiasektori ettevõtete aktsiatest koosnev Nasdaqi koondindeks suutis jääda 0,41 protsendiga plussi. Investeerimispangad tõstsid mitme tehnoloogiaettevõtte (Intel, Advanced Micro Devices, Nokia) reitingut ja soovitust. Merryll Lynch läks isegi niikaugele, et andis positiivse hinnangu kogu mobiiltelefonide tootmise sektorile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Bigbanki varade maht ületas esmakordselt miljardi piiri
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.