• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Moskvas röövisid bandiidid inkassaatorite soomusautot

  Eile toimus Moskvas relvastatud kallaletung Uralvne?torgbank"i inkassaatoritele, kirjutab Kommersant.

  Kolm inkassaatorit on haiglas. Kui suur summa rööviti, on täpsustamisel. Sel aastal oli see juba viies kallaletung inkassaatoritele Moskvas.
  Kalleletung toimus kell 17.30 Preobrazhenski tänavas, kui inkassaatorite soomusauto Niva saadetuna VAZ-2106 poolt suundus Lesnaja tänava pangaosakonna poole, et ära anda kogutud sularaha.
  Soomusauto peatati valge mikroautobussi Volkswageni poolt, millest väljusid 8 kaitsevärvi ülikondades ja maskides automaatidega relvastatud inimest. Nad peksid läbi saatemasina inkassaatorid ning nõudsid, et soomusauto avataks. Seal sees olnud keeldusid seda tegemast. Röövijad teatasid selle peale, et hakkavad nende kolleege ükshaaval maha laskma, kui nõudmist ei täideta. See avaldas mõju ning soomusauto uksed avati. Bandiidid võtsid kaasa kotid rahaga ning kadusid. Varsti saabusid sündmuskohale miilitsatöötajad, käivitati haarang, kuid bandiite kätte ei saadud.
  <#Kommersant=http://www.kommersant.ru/archive/archive-material.html?docId=355637>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
55 miljonit elektrihindade korvamise kavast läheks ettevõtetele
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.