Sulev Oll • 19. detsember 2002
Jaga lugu:

Saku Õlletehas maksab üle 2000 krooni jõulutoetust

Saku Õlletehase töötajad saavad või on juba saanud igaüks üle 2000 krooni jõulutoetust.

?Ettevõtte juhatus otsustas aga oma toetusest loobuda,? sõnas ettevõtte avalike suhete juht Kristina Seimann.

Jõulupreemiat-toetust ei ole Saku Õlletehas Seimanni sõnul sidunud tulemuslikkusega. ?Jõulud on südamlik püha, mis on igal aastal olenemata meie tegevusest,? rääkis ta. ?Seepärast saavad kõik ettevõtte töötajad ühepalju jõulutoetust.?

Toetuse suuruse otsustab ettevõtte juhatus igal aasta eraldi olenevalt sellest, mis oleks mõistlik summa vastavalt majandustulemustele.

Suurem osa Saku Õlletehase töötajatest saab Seimanni sõnul ka tulemuspreemiat ehk boonust vastavalt sellele, kuidas ettevõte tervikuna on aasta jooksul saavutanud planeeritud eesmärgid ning kuidas vastav valdkond ja konkreetne töötaja on täitnud oma tulemusplaanis paika pandud eesmärgid.

Jaga lugu:
Hetkel kuum